Marktconsultatie Jeugd & Wmo 2025

8 november 2023

Beste zorgaanbieders,

De afgelopen maanden is door de Regionale Werkorganisatie Sociaal Domein (RWO) hard gewerkt ter voorbereiding van de diverse inkooptrajecten en aan het concept productenboek Jeugd & Wmo.

Met deze Markconsultatie Jeugd & Wmo stellen we het Concept Productenboek voor zoals we die nu beschikbaar hebben en stellen we een aantal (algemene) vragen aan u als (potentiele) aanbieder.

Dit biedt een goede kans voor u om mee te lezen en mee te denken. En voor de RWO om te horen waar aandachtspunten zitten en welke veranderingen gewenst zijn.

De marktconsultatie wordt gepubliceerd op Mercell. In verband met een storing van Mercell, is het op dit moment niet mogelijk om de marktconsultatie te publiceren.

Om die reden stelt RWO onderstaande documenten alvast ter beschikking, zodat u de documenten al kunt doornemen.

De volgende documenten zijn toegevoegd:

Zodra de marktconsultatie op Mercell gepubliceerd is vragen wij u het antwoordformulier te uploaden via Mercell.

In het marktconsultatiedocument staan ook  algemene vragen. Ook hier vragen wij u om alvast over na te denken, zodat u uw antwoorden na publicatie in Mercell kunt toevoegen in de antwoordenblokken.

Let op: U dient een account te hebben bij Mercell om de Marktconsultatie in te zien en de vragen te beantwoorden.

RWO benadrukt dat zij zich nog in de oriënterende fase bevindt en deze marktconsultatie geen onderdeel uitmaakt van een inkoop. Verkregen inzichten uit de marktconsultatie gebruikt RWO (waar relevant) ter voorbereiding van inkoopprocedure.  Aan de in dit marktconsultatiedocument gegeven uitgangs- en aandachtspunten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat RWO deze uitgangs- of aandachtspunten, of de in de marktconsultatie verkregen inzichten niet (volledig) gebruikt in de inkoopprocedures.

Met vriendelijke groet,

Projectteam inkoop Jeugd & Wmo 2025

Voor vragen kunt u mailen naar inkoopjeugdwmo@gouda.nl


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>