Informatie omtrent vervanging Zorgkeuzemodule

31 oktober 2023

Beste zorgaanbieders,

Vanuit de regio Midden-Holland is er gekozen om de huidige Zorgkeuzemodule te gaan vervangen door een nieuwe applicatie. De applicatie waarvoor uiteindelijk gekozen is, is Startpunt. Sommige aanbieders zullen wellicht al bekend zijn met deze applicatie vanuit een andere regio.

Midden-Holland is dit najaar gestart met de implementatie van deze applicatie met als doel dat deze per 1 januari 2024 de huidige Zorgkeuzemodule gaat vervangen.

De website blijft wel hetzelfde; u bent voor de verwijzers straks nog steeds vindbaar via: https://zorgkeuzemiddenholland.nl/

In de loop van deze week of begin volgende week gaat u gevraagd worden om informatie aan te leveren. Zou u dit zo spoedig mogelijk willen (laten) beantwoorden? Dit om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en voor uw organisatie de juiste informatie straks wordt getoond op de website. De uitvraag zal worden gestuurd naar de e-mailadressen die nu bij ons bekend zijn als account voor de Zorgkeuzemodule.

Wij hopen u hierbij voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Regio Midden-Holland


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>