Opening de Break

30 oktober 2023

Op 23 oktober heeft wethouder Femke Vleij, samen met wethouder Frans Klovert en wethouder Dirk Jan Knol De Break officieel geopend. Het is de tweede locatie van de Break, naast de locatie in Sliedrecht in de regio Zuid-Holland Zuid.

Een veilige omgeving
“Ieder kind verdient een thuis. De Break is een plek voor groei en samenzijn voor jongeren die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. De verschillende zorgorganisaties onder één dak zoeken samen naar een oplossing om de druk van de ketel te halen. Waardoor thuis wonen weer mogelijk wordt. We vinden het belangrijk om zo te investeren in onze jeugd en trekken er hard aan. Kinderen verdienen deze vorm van ondersteuning. Want zij zijn de toekomst.” – wethouder Femke Vleij.”Kinderen verdienen deze vorm van ondersteuning. Want zij zijn de toekomst!”

De Break als oplossing
Ook de andere wethouders benadrukken trots te zijn dat deze vorm van jeugdhulp nu beschikbaar is in de regio. “Belangrijk om met elkaar de goede dingen te doen voor de jeugd, aldus Frans Klovert. Daar sluit Dirk Jan Knol zich bij aan. “Een oplossing als de Break waarin meerdere organisaties samenwerken aan een betere toekomst voor jeugdigen is zeer welkom in de regio.”

De Break
De Break biedt ondersteuning aan jeugdigen tot 18 jaar met psychische problemen, gedragsproblematiek en/of een lichte verstandelijke beperking. We zijn er trots op dat we een veilige en vertrouwde omgeving kunnen bieden waar jongeren en hun families op kunnen rekenen. Samen werken we aan een betere toekomst voor de jeugd.


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>