Coronavirus

19 maart 2020

Beste Zorgaanbieder,

Door de uitbraak van het Coronavirus in Nederland is er een nieuwe situatie ontstaan in ons zorglandschap. Sommige aanbieders sluiten de deuren, anderen leveren beperkte diensten. Ook zien cliënten af van het gebruik van diensten. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor u en dat u zorgen heeft over de financiële continuïteit van uw organisatie.

Maatregelen Rijk en VNG

Gisteren is er door het kabinet een pakket aan maatregelen voor ondernemers gelanceerd. Daarnaast werkt de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) aan een plan voor gemeenten met betrekking tot de financiële continuïteit van zorgaanbieders. Zodra dit plan er is kunnen wij u meer duidelijkheid hierover geven.

Inzet kwetsbare inwoners

Tegelijkertijd gaan wij er vanuit dat u zich als zorgaanbieder blijft inzetten om de verschillende soorten diensten zo goed mogelijk te ondersteunen, met name de kwetsbare cliënten in onze regio. We vertrouwen erop dat u op andere, innovatieve manieren uw dienstverlening kunt blijven voortzetten.

Verandering in dienstverlening

Van veel aanbieders ontvingen wij al informatie over de wijzigingen in hun dienstverlening. Wij begrijpen echter dat de situatie blijft veranderen. Heeft u nieuwe informatie over uw inzet in de regio Midden-Holland? Laat dit dan per mail aan ons weten. U kunt ons bereiken via nsdmh@gouda.nl

Met vriendelijke groet, het team RDS


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>