Berichtenverkeer Jeugdhulp

Binnen de regio Midden-Holland is het berichtenverkeer Jeugdhulp als volgt ingericht.

iJW301, iJW315, iJW305, iJW307 berichten

De vijf deelnemende gemeenten zijn zelf verantwoordelijk voor het – al dan niet – verwerken van iJW315, iJW305 en/of iJW307 berichten en het versturen van iJW301-berichten. Voor vragen m.b.t. deze berichten kunt u terecht bij de betreffende gemeente. De contactgegevens per gemeente vindt u terug in onderstaand overzicht.

Gemeente Contactgegevens
Bodegraven-Reeuwijk jeugdhulp@bodegraven-reeuwijk.nl
Gouda Zorginhoudelijk bij de Back Office Jeugd via backofficejeugd@gouda.nl.

Voor technische vragen bij Applicatiebeheer (Dimitri de Jong) via techniek_berichtenverkeer@gouda.nl

Krimpenerwaard Contactpersoon mevr. C. de Ruijter, bereikbaar telefonisch via 140182 en via email: info@krimpenerwaard.nl
Waddinxveen Contactpersoon mevr. Y Boeren, bereikbaar via email: y.boeren@waddinxveen.nl
Zuidplas administratiesl@zuidplas.nl

 

iJW303 en IJW321 berichten

  • Per 1 januari 2017 valt de afhandeling/verwerking van declaraties van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas – en daarmee ook de verwerking van iJW303 en IJW321 berichten – onder de verantwoordelijkheid van het NSDMH. Voor vragen kunt u contact opnemen met de BackOffice NSDMH via bonsdmh@gouda.nl.
  • Per 1 januari 2017 valt de afhandeling/verwerking van declaraties van de gemeenten Krimpenerwaard – en daarmee ook de verwerking van iJW303 en IJW321 berichten – onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Krimpenerwaard. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevr. C. de Ruijter, telefonisch bereikbaar op 140182 en via de email op info@krimpenerwaard.nl.

Let op: De iJW303 en iJW321 berichten voor de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas worden handmatig verwerkt en daardoor kan er geen retourbericht (iJW304) worden verstuurd. U kunt voor deze gemeenten wel een iJW303 versturen, alleen krijgt u geen terugkoppeling via het berichtenverkeer. Hoe deze worden gecontroleerd en betaalbaar worden gesteld, leest u in het document “Werkafspraken facturatie 2017” in paragraaf 4.2 ‘Controle en betaling factuur’. Voor cliënten van de gemeente Gouda en gemeente Krimpenerwaard zult u wel een retourbericht ontvangen voor de iJW303 berichten echter niet voor de iJW321 berichten (wel iJW304 en geen iJW321).


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>