Overlegtafel Jeugd t.b.v. Bureau Jeugdzorg, 13 juni 2014, 13:00 – 16:00

De fysieke overlegtafel voor de Jeugd van 4 juni is afgezegd i.v.m. ziekte van enkele deelnemers. In overleg met Bureau Jeugdzorg is 13 juni 2014 als nieuwe datum vastgesteld.

De 1e fysieke overlegtafel voor de Jeugd wordt gehouden op vrijdag 13 juni a.s. van 13.00 tot 16.00 uur. Deze overlegtafel vindt plaats in het Huis van de Stad te Gouda. Tijdens dit overleg is Bureau Jeugdzorg het onderwerp en zijn de te maken afspraken door de gemeenten met Bureau Jeugdzorg aan de orde. Voor dit overleg wordt dan ook niet de reguliere vertegenwoordiging aan de fysieke overlegtafel voor de Jeugd uitgenodigd. De deelnemers aan de fysieke overlegtafel voor de Jeugd zijn hierover via e-mail geïnformeerd.

De 1e reguliere fysieke overlegtafel voor de Jeugd vindt plaats op woensdag 18 juni a.s. van 13.00 tot 16.00 uur. Op onze website is onder de tabs “Jeugd” en “Lijst van Partijen” een lijst van partijen opgenomen die zich gemeld hebben voor deze inkoopprocedure. In deze lijst staat ook aangegeven wie namens welke partijen worden uitgenodigd aan de fysieke overlegtafel.


Contact Webarchief, Disclaimer, Privacyverklaring             Naar het begin van de pagina

// (function($){ $(window).scroll(function() { if ($(this).scrollTop() > 600) { $('#toTop:hidden').stop(true, true).fadeIn(); } else { $('#toTop').stop(true, true).fadeOut(); } }); })(jQuery); // ]]>